Интересно

Сватба на Северното Черноморие

Много бъдещи младоженци мечтаят за сватба на морето. И вие ли сте сред тях? Ако сте избрали северното Черноморие, вярваме, че сте направили правилния избор. Районът е очарователен и ще ви предложи отлични условия за вашия специален ден. Тук ще откриете богат избор от ресторанти и хотели, и много красиви места за сватбената ви фотосесия. Днес ви споделяме малко повече за това как да изберете ресторант и къде може да направите сватбените си кадри. 


Изборът на ресторант – едно от важните решения

За да премине сватбата както си я представяте, е добре да започнете с подготовката отрано. Направете списък с всички неща, които трябва да свършите, и започнете да ги отмятате едно по едно. Без значение колко е дълъг списъкът ви, със сигурност една от задачите ви ще бъде изборът на ресторант. 


Съветваме ви да изберете просторен такъв, с добра акустика и осветление. Това ще осигури добра чуваемост на музиката. Както знаем, тя е ключова за доброто настроение и забавлението на гостите. 


Нашето предложение е ресторант “Кристална зала”, намиращ се в хотел Елена в Златни пясъци. Ресторантът е с капацитет от 330 места, което ще гарантира на гостите достатъчно пространство за движение и танци. Атмосферата е стилна и изискана, а полилеите с египетски кристали придават допълнителна елегантност. Повече за условията, които хотелът предлага, може да научите на сайта https://www.elenahotel.eu/


Сватбената фотосесия – спомен за цял живот

Друг важен момент, който иска добро планиране и организация, е сватбената фотосесия. Снимките запазват емоцията от деня и е важно да изберете красиво място. Ето няколко места, които с две ръце ви препоръчваме:

  • Дворецът Евксиноград – Едно от най-предпочитаните места от младоженците заради красивите и поддържани алеи. Ако искате да направите сватбената си фотосесия там, трябва предварително да заявите намерението си. Необходимо е да заплатите входна такса и да се съобразите с ограничението в броя хора, които се допускат в Двореца.
  • Морска гара Варна – Добра опция за тези от вас, които мечтаят за морски кадри. Атмосферата там е приятна, но имайте едно наум за морския бриз. Понякога е ветровито. Препоръчваме ви да направите фотосесията си по залез. Красиви снимки се получават, ако успеете да улучите “златния час”. 
  • Природен парк Златни пясъци – Още едно място, което е подходящо за тези от вас, които обичат природата и зеленината. Паркът предлага добра възможност да си направите различни, пъстри и красиви кадри.
  • Дворецът в Балчик – Друг дворец, който ще ви впечатли с уникален стил и ще бъде страхотен фон на вашите сватбени кадри. Мястото е подходящо, ако мечтаете за романтични снимки, от които се носи усещане за безвремие. 
  • Нос Калиакра – Предпочитан от много двойки, заради невероятната му красота. Мястото съчетава богата история и прекрасни гледки. Това гарантира, че ще получите страхотни сватбени кадри. 

Северното Черноморие е пълно с красиви кътчета, които са подходящи да отпразнувате любовта си. Сватбата ви може да се превърне в истинска приказка, ако изберете да кажете “да” в този район. 

Back to top button
error: Content is protected !!