Други хотелиХотели

Луксозните хотели на Пловдив – Парк хотел Санкт Петербург

Информация за обекта
  • Парк хотел Санкт Петербург
  • Пловдив, бул. България 97
  • За резервации: 0877 19 15 15
  • Маркетинг: 032 904 255
  • https://sphotel.net/
  • [email protected]

Богата история и съвременен лукс. Това може да ви предложи градът, който грабна титлата Европейска столица на културата за 2019 година. Ако търсите малки, уютни, семейни хотели в Пловдив – ще намерите подходящо място. Ако търсите в Пловдив луксозни хотели, също няма да останете разочаровани. Градът дава възможност и на любителите на комфорта, и на ценителите на елегантността да намерят място, в което да отседнат. 

Пловдив е град, “древен и вечен”, а луксозните хотели отговарят на модерните изисквания на туристите. Един от най-популярните в Пловдив луксозни хотели – това е парк хотел Санкт Петербург. Точно него ще ви представим днес.


В сърцето на града

Елегантност, уют, стил, традиции. И не само това. Парк хотел Санкт Петербург ще ви предложи възможност да опознаете Пловдив от сърцето на града. Хотелът се намира на комуникативно място, а точният адрес е бул. България 97. 


Студиа и апартаменти

За настаняване може да изберете между апартамент, студио и двойно студио. Апартаментите са общо 18, студиата – 70, а двойните студиа – също 70. Помещенията разполагат със спалня или самостоятелни легла и зона за отдих, в която гостите могат да работят комфортно или да похапнат, ако поръчат храна чрез румсървис. Цветовете и детайлите са внимателно обмислени, за да гарантират комфортно настаняване.


Конферентни зали

Освен за пътешественици, хотелът предлага отлични условия и за бизнес туристи. Ако искате да организирате събитие в града под тепетата, Парк хотел Санкт Петербург може да ви предложи избор от 3 конферентни зали. Залите са с различен капацитет, най-голямата е с 300 места при подредба тип театър. Може да организирате събития от различен характер, включително обучения за големи или малки екипи, конференции, семинари.


А какво ще кажете за малко релакс?

Гостите на Парк хотел Санкт Петербург могат да се възползват от безплатен вход за аквапарка на комплекса. Той е отворен само през летните месеци – от юни до септември. Разполага с голям плувен басейн, идеален за плуване или за релакс. Има и воден бар, от който може да си вземете питие за разхлада в жегата. 


Заведения

От ресторанти с елегантна атмосфера, в които се сервират първокласни храни и напитки, до нощни клубове, в които веселието продължава до сутрешните часове. На територията на хотела ви очакват пет заведения с различен характер. 

Back to top button
error: Content is protected !!