Други хотелиХотели

Галакси – райско кътче за почивка в Чифлик 

Информация за обекта
  • Хотел Галакси
  • село Чифлик, местност Лъжето, Троян
  • +359 888 353 536

Нека си признаем, всеки има нужда да избяга от рутината и да презареди енергията си сред природата. Ще ви разкажем за едно местенце, в което цари безвремие и тишина. Из разположените в приказното село Чифлик хотели, Галакси блести с уникален подход и страхотни предложения за своите гости. Подарете си незабравима почивка сред вековните гори на Троянския Балкан.


Хотелът е подходящ за вашата семейна почивка, празнуване на повод и дори предлага конферентна зала за тези от вас, които ще участват във фирмено събитие. 


Според вашите нужди има различни помещения, в които да отседнете – двойни и тройни стаи, апартамент, а ако сте с компанията, можете  да наемете и цяла къща. Всяко от помещенията е отлично обзаведено и разполага с всичко нужно за вашата почивка. 


Ресторантът към хотела ще ви спечели с домашно приготвени местни гозби и традиционни български ястия. Галакси разполага и с лоби бар, винаги подготвен да ви посрещне. Персоналът е изключително добронамерен и готов да задоволи всяко ваше желание. 


На разположение на гостите си хотелът предоставя два топли басейна с минерална вода, като единият от тях работи целогодишно. За да е пълно  усещането за рай на земята, във всеки басейн има и вградено джакузи. О, да! Представете си спокойствието, чистия въздух, студена бира и… джакузи.


На спортните ентусиасти сред вас Галакси предлага различни активности. На територията на хотела има фитнес зала, площадка за футбол или волейбол, както и тенис корт. Ако сте в настроение за разходка, хотелът отдава и велосипеди под наем. 


При допълнително заплащане можете да използвате сауната към хотела. Най-малките пък могат да поиграят на чист въздух и в открития детски кът след ден край басейна или след разходка.


Магическата енергия на това място в комбинация със старанието и подхода на хотел Галакси ви гарантират хармонична почивка и спокойствие в планината.

Back to top button
error: Content is protected !!